Arrangementen

Gaat u naar een lange voorstelling, dan snappen we dat u zowel de geest als de maag wilt voeden. Voor de voorstelling maar ook tijdens de pauzes bieden we daarom regelmatige vullende snacks aan die soms aangepast zijn op het thema van de voorstelling. Hieronder vindt u een voorbeeld van succesvolle arrangementen, zodat u een idee krijgt van de diverse mogelijkheden. De aanbiedingen worden meestal ook aangekondigd in de service mail van de Stadsschouwburg, zodat u tijdig geïnformeerd bent en eventueel kan reserveren.

Brandstichter Treffpunkt ( 7 t/m 19 februari)

Bekijk het speciale festivalmenu van Brandstichter.

Tijdelijke actie

Versgemaakte wraps in de pauze van:
Kings of War 13 t/m 29 april 2017
€5,00 p.s.
Beiden voorstelling zijn prachting en duren lang. Dus om rommelende magen te voorkomen serveren wij in de pauze een vullend tussendoortje: versgemaakte Wraps . Zowel vegetarisch als met vleesvulling. U kunt ze tijdens de pauze voor €5,- p.s. kopen aan drie bars in de foyer.

Voordurende acties


Theatermenu
€29,50 p.p.
In een theaterrestaurant hoort een theatermenu, zo ook bij Stanislavski. Voor onze geliefde theaterbezoeker hebben we een speciaal en voordelig driegangen menu met de lekkerste gerechten van de kaart. Per gang kunt u kiezen uit twee gerechten waardoor het voordeel kan oplopen tot €11,00 per menu.
Menukaart met theatermenu

Pathé filmdiner
€29,50 p.p.
Vanaf begin juni 2016 kunnen ook bioscoopgasten van Pathé City bij Stanislavski terecht voor het voordelige filmdiner. Dit driegangen menu is samengesteld met gerechten van de kaart en is inclusief een voucher voor een bioscoopkaartje! Klink op de onderstaande link om de precieze voorwaarden en het menu te lezen.
Uitleg Pathé filmdiner

Reserveren