Café|Brasserie Stanislavski

 

Opgelet: Op dit moment is het helaas alleen mogelijk om online te reserveren op mobiele toestellen. Onze excuses voor het ongemak. U kunt nog gewoon reserveren via info@stanislavski.nl of telefonisch via  020-7959995.

 

Café|Brasserie Stanislavski is een ontmoetingsplek van theaterbezoekers en acteurs, stadsbezoekers en gezelligheidszoekers, (young)professionals en creatieven. Hier wordt niet enkel uw honger naar cultuur gestild, ook de inwendige mens wordt goed verzorgd. Op onze kaart staan lekkere, gezonde en betaalbare gerechten voor ontbijt, lunch, diner, borrel, souper of late-night snack. Onze chef Elmer Kesseler werkt uitsluitend met duurzame ingrediënten, het liefst lokaal geproduceerd, en de keuken bereidt een goede balans tussen vegetarische en andere gerechten. Voor de theaterbezoekers serveren we een aantal snelle gerechten die niet te zwaar op de maag liggen zodat u na een heerlijke en eerlijke maaltijd opgeladen bent voor de voorstelling. De wijnen op de kaart worden zorgvuldig geselecteerd bij de beste leveranciers en zijn gemaakt door kleine, vaak biologische wijnboeren.

Onze menukaart:

Openingstijden en bereikbaarheid

Zondag t/m donderdag 10.00 - 01.00 uur
Vrijdag en zaterdag 10.00 - 03.00 uur
020 - 7959995
info@stanislavski.nl
facebook
U kunt prima werken in Stanislavski, er is overal gratis wifi en een Brightbox oplaadpunt voor uw mobiel.

Zaalhuur of arrangement

Op zoek naar een locatie, zaalhuur of arrangement? De Stadsschouwburg kent vele mogelijkheden en Stanislavski denkt graag met u mee over een passend aanbod. Neem contact op met Helen Tessema events@stanislavski.nl of 020 - 7959996

Binnenkijken

Reserveren