Café-restaurant Stanislavski

Als de Stadsschouwburg dé culturele hangplek van de stad is, dan is het café-restaurant in de schouwburg de plek waar dat hangen tot kunst verheven wordt. Vóór uw theaterbezoek is het mogelijk om een theatermenu te genieten voor €29. U bent van harte welkom! Reserveren kan online of via 020 - 795 99 95.

Café-restaurant Stanislavski (open vanaf 10.00u)

Stanislavski, het café-restaurant van de Stadsschouwburg, is een ontmoetingsplek van theaterbezoekers en acteurs, stadsbezoekers en gezelligheidszoekers, (young)professionals en creatieven. Stanislavski zit in een monumentaal pand en die grandeur straalt er op af. Tegelijk zorgen de verschillende hoeken, de roodpluchen Rotonde en het zomerse terras voor sfeer en gezelligheid.

Eten en drinken

U kunt van 's ochtends vroeg tot laat in de nacht in Stanislavski terecht voor ontbijt, koffie, een borrel, lunch, een biertje of uitgebreid diner. Stanislavski is natuurlijk ook dé plek om na te praten over de voorstelling. Soms worden er zelfs afterparties georganiseerd in de Rotonde achterin het café.

Menu

De afgelopen drie maanden heeft u kennis kunnen maken met onze nieuwe chefs. Tijd voor een nieuwe kaart. De Stadsschouwburg brengt voedsel voor de geest met theater en dans van nu en morgen. Met café-restaurant Stanislavski sluiten we daar graag bij aan met gerechten van nu; puur, gezond, licht, rauw en vooral lekker.

Onze menukaart:

Theatermenu

Stanislavski biedt ook een speciaal Theatermenu aan. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u genieten van een speciaal driegangenmenu voor €29,00. U kunt per gang steeds kiezen uit 2 gerechten. Het Theatermenu wordt anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling geserveerd.

U kunt hiervoor reserveren in combinatie met uw theaterkaarten, via de kassa of online (u kunt het theatermenu kiezen tijdens het bestelproces). U kunt het theatermenu ook los bestellen door te bellen naar Stanislavski 020 - 795 99 95.

Theateremenu

Dineren voor de voorstelling

Als u na het eten naar een voorstelling gaat, laat het ons dan vooraf weten. We houden hier dan graag rekening mee. Wij adviseren ruim een uur te rekenen voor uw maaltijd, u hoeft zich dan niet te haasten tijdens het eten.

Gratis wifi en mobiel opladen

U kunt prima werken in Stanislavski (of online verpozen), er is overal gratis wifi en een Brightbox oplaadpunt voor uw mobiel.

Openingstijden

Stanislavski is open van 10.00 uur ’s ochtends tot 01.00 uur ’s avonds (op vrijdag en zaterdag tot 03.00 uur).

Zaalhuur of arrangement

Op zoek naar een locatie, zaalhuur of arrangement? De Stadsschouwburg kent vele mogelijkheden en Stanislavski denkt graag met u mee over een passend aanbod.