Café Stanislavski

Als de Stadsschouwburg dé culturele hangplek van de stad is, dan is het café in de schouwburg de plek waar dat hangen tot kunst verheven wordt. U bent van harte welkom!

Café Stanislavski

Stanislavski is een ontmoetingsplek van theaterbezoekers en acteurs, stadsbezoekers en gezelligheidszoekers, (young)professionals en creatieven. Stanislavski zit in een monumentaal pand en die grandeur straalt er op af. Tegelijk zorgen de verschillende hoeken, de roodpluchen Rotonde en het zomerse terras voor sfeer en gezelligheid.

Eten en drinken

U kunt van 's ochtends vroeg tot laat in de nacht in Stanislavski terecht voor ontbijt, koffie, een borrel, lunch een biertje of uitgebreid diner. Stanislavski is natuurlijk ook dé plek om na te praten over de voorstelling. Soms worden er zelfs afterparties georganiseerd in de Rotonde achterin het café.

Gratis wifi

U kunt prima werken in Stanislavski (of online verpozen), er is overal gratis wifi.

Openingstijden

Stanislavski is open van 10.00 uur ’s ochtends tot 01.00 uur ’s avonds (op vrijdag en zaterdag tot 03.00 uur).

Menu

Op het menu vindt u een aantal vaste gerechten. Daarnaast serveert Stanislavski ook wisselende seizoensgerechten. De kok werkt met de meest smaakvolle, indien mogelijk lokale ingrediënten. Stanislavski draagt zo bij aan een duurzamere leefomgeving.

Dineren voor de voorstelling

Als u na het eten naar een voorstelling gaat, laat het ons dan vooraf weten. We houden er dan rekening mee. Wij adviseren ruim een uur te rekenen voor uw maaltijd, u hoeft zich dan niet te haasten tijdens het eten.

Theatermenu

Stanislavski biedt ook een speciaal Theatermenu aan. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u genieten van een speciaal driegangenmenu voor € 29. Het Theatermenu wordt anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling geserveerd.

U kunt hiervoor reserveren in combinatie met uw theaterkaarten, via de kassa of online.

U kunt het theatermenu ook los bestellen door te bellen naar Stanislavski (020 - 795 99 95).

 

Eten en drinken:

Café Stanislavski Café Cox