SSBA Salon

SSBA Salon is de Culturele Deeltjesversneller van de Stadsschouwburg Amsterdam. Met events, een online magazine en een culturele agenda presenteert SSBA Salon op eigentijdse wijze de beste hoge en populaire cultuur uit de stad.

EVENTS
Samen met tal van Amsterdamse initiatieven organiseert SSBA Salon uiteenlopende events op een eigen locatie in het meest gevestigde theater van de stad. De SSBA Salon is een podium voor een jonge generatie makers, denkers en doeners en een ontmoetingsplek voor cultureel Amsterdam.

ONLINE MAGAZINE
Het online magazine van SSBA Salon voorziet de jonge stadsmens dagelijks in zijn culturele cravings. Met voor- en nabeschouwingen van voorstellingen en exposities, interviews, columns en kunstenaarsprofielen verdiept SSBA Salon zich in wat er speelt binnen kunst en cultuur, speciaal voor omnivore liefhebbers.

CULTURELE AGENDA
Het beste uit het culturele programma van Amsterdam krijgt een plekje in de online agenda. SSBA Salon maakt een selectie van hoogwaardige beeldende kunst en opmerkelijke performances en wijst op niet te missen events rondom design, cinema en literatuur.

Website SSBA Salon
Facebook SSBA Salon
Twitter SSBA Salon