Kaartverkoop

U kunt op meerdere manieren kaarten kopen: aan de kassa, telefonisch (ma t/m za van 12.00 tot 18.00 uur) en online. Als u online uw kaarten koopt en thuis uitprint, betaalt u geen servicetoeslag. Kies hieronder de optie van uw voorkeur voor meer informatie. Bent u jonger dan 30? Dan kunt u een Sprintpas aanschaffen, waarmee u voor € 10 / € 15 last-minute kaarten koopt voor alle rangen. Met CJP krijgt u ook korting.

Toegangsprijzen, kortingen en acties in het kort

De prijzen staan vermeld bij de voorstellingen. Voor kinderen t/m 15 jaar gelden bij jeugdvoorstellingen speciale prijzen. Scholieren kunnen betalen met de Cultuurkaart.

Het kan voordelig zijn uw kaarten ruim op tijd te kopen. De Stadsschouwburg doet aan 'dynamic pricing', waardoor de prijzen kunnen stijgen naarmate er minder stoelen beschikbaar zijn. De Sirene Sale is onze maandelijkse actie, die ingaat als de alarmsirenes loeien op de eerste maandagochtend van de maand.

Last-minute kortingsacties zijn niet van toepassing op reeds gekochte kaarten. De reductieprijzen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, tenzij anders aangegeven.

Rangen en comfort seats

De Grote Zaal van de Stadsschouwburg heeft vijf rangen. Daarbovenop kunt u ook reserveren  voor onze comfort seats, waar u extra veel beenruimte heeft. De Rabozaal heeft vier rangen.

Kaarten retourneren

Eenmaal gekochte kaarten worden niet teruggenomen. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn en geen gebruik kunnen maken van uw kaarten, dan kunt u deze tot één dag voor de voorstelling aan de kassa ruilen voor een andere voorstelling of inwisselen voor een tegoedbon. Hiervoor wordt € 5 per kaartje in rekening gebracht.

Kaarten verloren

Bent u uw kaarten kwijt, dan kunt u aan de kassa duplicaten krijgen. Hiervoor wordt €2 per kaartje in rekening gebracht.

Wachtlijst

Bij uitverkochte voorstellingen worden vanaf een uur voor aanvang volgnummers uitgedeeld aan de kassa voor de wachtlijst. Vanaf ongeveer een kwartier voor aanvang worden de vrijgekomen plaatsen verkocht in volgorde van de wachtlijst.

 

Online kaarten kopen


Via de website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, kaarten kopen.

Aan de kassa


Tot vlak voor aanvang van de voorstelling kunt u kaarten kopen aan de kassa.

Telefonisch kaarten kopen


U kunt telefonisch kaarten kopen met een eenmalige machtiging of creditcard.

Voor jongeren


Met een Sprintpas van de Stadsschouwburg zit je voor € 10 op de eerste rang.

Sirene Sale


Elke eerste maandag van de maand kunt u voor een voorstelling een toegangskaart met 50% korting kopen. 

Dynamic Pricing


Koop vroeg uw kaartje en wees verzekerd van de beste plaats tegen het voordeligste tarief.