Toegangsprijzen, kortingen en acties

 

Toegangsprijzen in het kort

De prijzen staan vermeld bij de voorstellingen. Voor kinderen t/m 15 jaar gelden bij jeugdvoorstellingen speciale prijzen. Scholieren kunnen betalen met de Cultuurkaart.  Het kan voordelig zijn uw kaarten ruim op tijd te kopen. De Stadsschouwburg doet aan 'dynamic pricing', waardoor de prijzen kunnen stijgen naarmate er minder stoelen beschikbaar zijn. De Sirene Sale is onze maandelijkse actie, die ingaat als de alarmsirenes loeien op de eerste maandagochtend van de maand.  Last-minute kortingsacties zijn niet van toepassing op reeds gekochte kaarten. De reductieprijzen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen, tenzij anders aangegeven.

 

Onze rangen

De Grote Zaal van de Stadsschouwburg heeft vijf rangen. Daarbovenop kunt u ook reserveren  voor onze comfort seats, waar u extra veel beenruimte heeft. De Rabozaal heeft vier rangen.

 

Sirene Sale

Elke eerste maandag van de maand - vanaf het moment dat de Amsterdamse sirenes gaan om 12.00 uur - kunt u voor een voorstelling een toegangskaart met 50% korting kopen. Wij kiezen maandelijks een voorstelling voor u. Er zijn 100 kaarten beschikbaar, op = op.

Zo werkt het: de Sirenevoorstelling wordt op maandag om 12.00 uur bekend gemaakt via de speciale Sirene Sale-nieuwsbrief en op onze website. Omdat het op maandag aan de kassa vrij druk is raden wij u aan om uw kaarten vooral online te kopen. De kaarten voor de Sirenevoorstelling zijn te koop via de website en aan de kassa. De Sirene Sale duur 24 uur, dus van maandag 12.00 uur tot dinsdag 12.00 uur, zolang de voorraad strekt.

Naar de Sirene-voorstelling van deze maand.

Het Sirene Sale-tarief is niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen.

 

Dynamic Pricing

De Stadsschouwburg doet aan 'dynamic pricing': de prijzen kunnen stijgen naarmate er minder stoelen beschikbaar zijn. Wie er vroeg bij is, koopt dus altijd kaarten tegen het voordeligste tarief (en kan de mooiste plaatsen uitzoeken).

Omdat de prijzen variabel zijn, vermelden wij in ons drukwerk ‘vanaf-prijzen'. Online ziet u direct de actuele prijs.

Als de prijs verhoogd wordt nadat u uw reservering heeft geplaatst, geldt de prijs van het moment van reserveren. Reserveringen vervallen na een week, haal dus uw gereserveerde kaarten binnen een week op.