Bedrijven

Geven als bedrijf
Verbind u als bedrijf aan de Stadsschouwburg Amsterdam. De hoogstaande programmering en het unieke monumentale gebouw bieden vele mogelijkheden om uw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen. Bedrijfssponsor worden kan op verschillende manieren: van hoofdsponsor tot sponsor van een bepaalde voorstelling of een rekwisiet. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nynke de Haan, 020 - 523 78 66.

SSBA Business Club
Stadsschouwburg Amsterdam zoekt mensen en bedrijven die het theater een warm hart toedragen en het leuk vinden om hun medewerkers of klanten en relaties mee te nemen naar theater. Voor hen zijn we een business club gestart: de SSBA Business Club.

Als lid van de SSBA Business Club bent u partner van de Stadsschouwburg Amsterdam en verbindt u uw bedrijf aan een van de mooiste gebouwen op het Leidseplein. U en uw bedrijf maken, door lid te worden van onze business club, het mede mogelijk dat wij internationale voorstellingen naar Amsterdam kunnen halen, dat we kinderen kennis kunnen laten maken met theater en dans en dat wij programma's kunnen maken die de actualiteit op een theatrale manier tegen het licht houden.

Lidmaatschap is vanaf €2000 per jaar. Leden krijgen, als dank voor hun sponsorbijdrage, de keuze uit één van de twee volgende tegenprestaties:
1. Tweemaal per jaar een ontvangst tot 10 personen met een rondleiding backstage, het bezoek aan een SSBA Business Club Voorstelling en een pauzearrangement.
Of
2. Een presentatietraining voor 6-10 personen, door een acteur en een theaterdocent.

Daarnaast krijgen leden nog meer voordelen, zoals onder andere korting in het restaurant en op de huur van foyers en de mogelijkheid om te dineren in een eigen foyer met een privévoorstelling. Meer informatie over de SSBA Business Club vindt u in de brochure.

Wilt u lid worden? Of heeft u vragen over lidmaatschap? Neemt u dan contact op met Nynke de Haan, 020 - 523 78 66.

Fiscaal gunstig geven
De Stadsschouwburg is een goed doel. Dat betekent dat bedrijven fiscaal gunstig kunnen doneren. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Voor meer informatie, neem contact op met Nynke de Haan, 020 - 523 78 66.

Steun de stadsschouwburg:

Particulieren Bedrijven Stadsschouwburg bedankt