Bedrijven

SSBA Business Club

Stadsschouwburg Amsterdam zoekt mensen en bedrijven die het theater een warm hart toedragen en het leuk vinden om hun medewerkers of klanten en relaties mee te nemen naar theater. Voor hen zijn we een business club gestart: de SSBA Business Club.

Als lid van de SSBA Business Club bent u partner van de Stadsschouwburg Amsterdam en verbindt u uw bedrijf aan een van de mooiste gebouwen op het Leidseplein. U en uw bedrijf maken, door lid te worden van onze business club, het mede mogelijk dat wij internationale voorstellingen naar Amsterdam kunnen halen, dat we kinderen kennis kunnen laten maken met theater en dans en dat wij programma's kunnen maken die de actualiteit op een theatrale manier tegen het licht houden.

Lidmaatschap is mogelijk vanaf €2000 per jaar. Leden krijgen, als dank voor hun sponsorbijdrage, naast vermelding op de website en in het Stadsschouwburg Journaal de keuze uit één van de twee volgende tegenprestaties.

1. Tweemaal per jaar een ontvangst tot 10 personen met een rondleiding backstage, het bezoek aan een SSBA Business Club Voorstelling en een pauzearrangement.
Of
2. Een presentatietraining voor 6-10 personen, door een acteur en een theaterdocent.

Daarnaast krijgen leden nog meer voordelen, zoals onder andere korting in het restaurant en op de huur van foyers en de mogelijkheid om te dineren in een eigen foyer met een privévoorstelling.

Méér mensen meenemen naar de Stadsschouwburg? Als je het leuk vindt om met meer mensen de schouwburg te bezoeken, dan zijn er ook pakketten voor €5.000 (voor 10-20 personen) en €10.000 (voor 20-40 personen). Bij dit lidmaatschap krijgen bedrijven een eigen foyer ter beschikking om hun gasten exclusief te ontvangen, voor en na de voorstelling.

Mensen die het druk hebben, zien hun partner soms weinig. Het bezoeken van een toneel- of dansvoorstelling is een ideale gelegenheid om je partner mee te nemen. We hebben ook familievoorstellingen en dan kan het hele gezin mee. Een uitje krijgt een heel ander karakter wanneer er gezinsleden meegaan. Er zit altijd een familievoorstelling in ons aanbod.

Wij bieden leden van de Business Club de keus uit onder andere onderstaande voorstellingen:

- Januari/februari 2017: Husbands and wives - Toneelgroep Amsterdam
- Februari 2017: Situation Rooms - Rimini Protokoll (onderdeel van ons internationale festival Brandstichter)
- Februari 2017: Snorro, de gemaskerde held (familievoorstelling, geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar)
- Maart/april 2017: Een meeuw - Toneelgroep Oostpool
- April 2017: De Advocaat - Toneelgroep Maastricht

Wij combineren de meest geschikte voorstelling voor uw bedrijf uit onze programma en doen u een voorstel op maat.

Wilt u lid worden van de SSBA Business Club? Of heeft u vragen over lidmaatschap? Neemt u dan contact op met Martine Weide, 020 - 523 78 67.

Fiscaal gunstig geven
De Stadsschouwburg is een goed doel. Dat betekent dat bedrijven fiscaal gunstig kunnen doneren. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martine Weide, 020 - 523 78 67.

Steun de stadsschouwburg:

Particulieren Bedrijven Stadsschouwburg bedankt