Geef een stoel kado

De tweede zaal, de Rabozaal, is al enige jaren volop in gebruik. Hoewel de zaal er is, werken we achter de schermen door aan state-of-the-art theatertechniek. Met deze techniek zijn we in staat (technisch veeleisende) topvoorstellingen uit binnen- en buitenland naar de Stadsschouwburg te halen. Wilt u bijdragen aan state-of-the-art theatertechniek? Doe dan nu een stoel kado. Bekijk welke bedrijven, fondsen, instellingen en particulieren u voorgingen.

Kosten
Eén stoel kost €478,11 (kostprijs). Twee stoelen kosten €956,22. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere stoelen kado te doen. Graag zelfs!

Als dank krijgt u naamsvermelding:
·
 op de stoel
· op de website

Fiscaal gunstig geven
De Stadsschouwburg is een goed doel. Dat betekent dat u uw gift in principe van de inkomstenbelasting af kunt trekken. Ook voor bedrijven is schenken fiscaal gunstig. Lees meer over fiscaal gunstig geven.

Doe nu een stoel kado!
Ons systeem geeft u de 'best beschikbare stoel' in het zaaldeel van uw keuze. Het lijkt alsof u een kaartje koopt, maar wij registreren dat als een geschonken stoel. Als u een stoel kado wilt doen namens een bedrijf, neem contact op met Martine Weide. Wij vermelden de naam die bij de betaling staat. Wilt u een andere naamsvermelding of geen naamsvermelding, stuur dan een mail naar Martine Weide.