Geef een stoel kado

De tweede zaal, de Rabozaal  is voor de schermen al een tijd af en volop in gebruik. Hoewel de zaal er is, werken we achter de schermen door aan de state of the art theatertechniek. Dankzij deze theatertechniek kunnen we (technisch veeleisende) topvoorstellingen uit binnen- en buitenland naar de Stadsschouwburg halen. De gemeente Amsterdam leverde een forse bijdrage aan de bouw. Het gemeentelijk budget voorzag echter niet in het volledig afwerken en inrichten van de nieuwe zaal. Bedrijven en fondsen deden reeds een bijdrage.

Wilt u ons ook steunen? Doe dan nu een stoel kado. Bekijk welke bedrijven, fondsen, instellingen en particulieren u voorgingen.

Kosten
Eén stoel kost €478,11 (kostprijs). Twee stoelen kosten €956,22. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere stoelen kado te doen. Graag zelfs!

Als dank
Door de Stadsschouwburg stoelen kado te doen, steunt u de Stadsschouwburg bij het verder afwerken en inrichten van de nieuwe zaal. Daarvoor zijn we u zeer dankbaar en dat willen we laten zien. Ook aan de rest van het publiek.

U krijgt naamsvermelding:
·
 op de stoel
· op de website

Fiscaal gunstig geven
De Stadsschouwburg is een goed doel. Dat betekent dat u uw gift in principe van de inkomstenbelasting af kunt trekken. Ook voor bedrijven is schenken fiscaal gunstig. Lees meer over fiscaal gunstig geven.

Doe nu een stoel kado!
Ons systeem geeft u de 'best beschikbare stoel' in het zaaldeel van uw keuze. Het lijkt alsof u een kaartje koopt, maar wij registreren dat als een geschonken stoel. Als u een stoel kado wilt doen namens een bedrijf, neem contact op met Nynke de Haan. Wij vermelden de naam die bij de betaling staat. Wilt u een andere naamsvermelding of geen naamsvermelding, stuur dan een mail naar Nynke de Haan.