Het Grote Interviewgala

Het Grote Interviewgala
Genre:
Expanding Theatre
Uitvoerenden:
Stadsschouwburg Amsterdam

Klik hier om naar Het Grote Interviewgala 2016 te gaan.

MEER INFORMATIE

Het Grote Interviewgala 2011
Paul Witteman, Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk, Andries Knevel e.v.a
Het interview lijkt wel de nieuwe biecht. Het geniet een ongekende populariteit. Bekend en onbekend Nederland opent hart en ziel voor de microfoon of dictafoon. In kranten, tijdschriften, radio- en televisieprogramma's domineert het interview.

De Stadsschouwburg Amsterdam staat op 16 februari in het teken van de kunst van het vraaggesprek. Aan Het Grote Interviewgala werkt de crème de la crème van 's lands interviewers mee: Paul Witteman, Andries Knevel, Jeroen Pauw, Frans Bromet, Matthijs van Nieuwkerk, Frits Wester, Twan Huys, Joris Luyendijk, Patrick Lodiers, Joost Zwagerman, Zarayda Groenhart, Hugo Borst e.v.a. Naast het hoofdprogramma in de Grote Zaal zijn er masterclasses, viewings en andere activiteiten door het hele gebouw.

Op het programma: openingslezing door initiatiefnemer Frénk van der Linden - buitenlandpanel met bekende buitenlandcorrespondenten en oorlogsverslaggevers - het publiek interviewt Clairy Polak - vonkend slotdebat - het politieke interview - sportinterviews - viewings van de beste Nederlandse en buitenlandse tv-interviews - René Diekstra over de psychologie van het interview - en veel meer.

mede mogelijkgemaakt door http://www.ziggo.nl
met dank aan http://www.neeflouis.nl