Breaking the news

Breaking the news
Genre:
Muziektheater
Uitvoerenden:
Orkater / susies haarlok / Gijs de Lange
Na afloop van de voorstelling Breaking the News op 24 maart wordt er met Hero Brinkman, Ronald Plasterk en Frits Wester gesproken over de macht van de media in de huidige politiek. Hoe zien zij het ideale politieke landschap voor zich? Is beeldvorming belangrijker dan inhoud? En wiens belang wordt er in de krant en op televisie eigenlijk gediend? Het debat vindt plaats onder begeleiding van moderator Greg Nottrot en zal ook het publiek de gelegenheid geven mee te discussiëren over het spel tussen media en politici.

Aansluitend is er de muziekspecial 'Susies invites' in Cox
MEER INFORMATIE
Orkater en Susies Haarlok
Onder de paraplu van Orkater combineert Susies Haarlok de energie van een popconcert met de dramatische kracht van een theatervoorstelling. Niet de acteurs maar de muziek van de vijfkoppige rockband vormt - net als bij het succesvolle 'Kamp Holland' - het hart van deze voorstelling. 'Breaking the News' is een hectische en hilarische strijd om de aandacht van het publiek. Journalisten en lobbyisten vechten om hun item in het nieuws te krijgen. Adrenaline, discussies en emoties lopen hoog op.

Speciaal voor de voorstelling is er een interactief platform in het leven geroepen waar zij het publiek oproept actief deel te nemen om onderdeel te worden van Breaking the News. Het filmpje hiernaast is het beginpunt van een interactieve youtube beleving. Breek zelf het nieuws op http://www.breakingthenews.nu

Pssst, als je goed oplet, kun je in elk van de zeven eindes een letter vinden. Met deze letters kun je een naam vormen. Vul deze naam in op http://www.breakingthenews.nu/puzzel en vind een verassing.