Woef Side Story (8-108)

Woef Side Story (8-108)
Genre:
Jeugd
Uitvoerenden:
Ro theater / Pieter Kramer
MEER INFORMATIE
Het is inmiddels een ware traditie bij het Ro Theater: de befaamde, speciaal voor het gezelschap geschreven familievoorstelling! Regisseur Pieter Kramer en zijn vaste creatieve team grossieren weer in goed in het gehoor liggende liedjes, humor voor jong en oud en kleurrijke decors en kostuums, aangevuld met een hele hondenkolonie, bestuurd door poppenspelers.

Na de succesvolle familievoorstellingen Lang & Gelukkig, Snorro en Moord in de Kerststal brengt het Ro Theater opnieuw een beroemd verhaal met een eigenwijze draai.

Woef Side Story speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. De stoere straathond Toto (Sinan Eroglu) en de bloedmooie rashond Marina (Elise Schaap) zijn stapelverliefd. Maar hun liefde mag niet bestaan in een wereld waarin zwerfhonden en sjieke viervoeters elkaar voortdurend in de haren vliegen. Het gedrag van de baasjes is al net zo bij de beesten af. Mevrouw Schoonbroek (Sylvia Poorta) wil een nette uitlaatplaats voor haar deur tot ergernis van haar slonzige buurman Bob (Alex Klaasen). En dan is er ook nog de valse dokter Prick (Arjan Ederveen)… Zal de liefde tussen Toto en Marina sterker zijn dan al het geblaf om hen heen?

In Woef Side Story spelen Arjan Ederveen (Theo & Thea, 30 Minuten), Gijs Naber (winnaar Arlecchino, De Heineken Ontvoering), Elise Schaap (Bride Flight, Hart tegen Hard), Alex Klaasen (TOON, Gooische Vrouwen), Sylvia Poorta (Woest Water, Soldaat van Oranje), Hannah van Lunteren (Lang & Gelukkig), Lukas Smolders (Woest Water), Sinan Eroglu (Goede Tijden, Slechte Tijden) en een groep jonge talentvolle acteurs.

Woef Side Story zit boordevol bekende en ontroerende liedjes, betoverende decors en kostuums, en humor voor jong maar zeker ook voor oud.

Woef Side Story is genomineerd voor de Zapp Theaterprijs 2013! Stem mee..kijk bij meer voor meer informatie!