Al mijn zonen

Al mijn zonen
Genre:
Toneel
Uitvoerenden:
Toneelgroep Amsterdam / Thibaud Delpeut
TA-Extra
Inleidingen: wo 27 mrt, 1 en 8 mei (19.15 uur)
Nagesprekken: vr 29 mrt, 3 en 10 mei

TA Sterren kijken op 30 maart is helaas komen te vervallen.
TA sterren kijken met Stine Jensen op 11 mei. Meer info: http://goo.gl/TDZgF
MEER INFORMATIE
Eigenzinnige regie van Arthur Millers toneelklassieker
De jonge regisseur Thibaud Delpeut heeft een eigenzinnige kijk op toneelklassiekers. Bij TA-2, het platform van Toneelgroep Amsterdam voor de ontwikkeling van regietalent, regisseerde hij twee seizoenen geleden Al mijn zonen van Arthur Miller. Wegens groot succes, ronkende kritieken en volle zalen nu weer te zien in de Stadsschouwburg.

Joe Keller werd rijk door malafide praktijken, maar liet daar zijn zakenpartner Steve voor opdraaien. Joe's vrouw weet dat, maar steekt haar kop in het zand. Zij houdt zich staande door haar wanhopige geloof dat haar vermiste zoon uit de oorlog zal terugkeren. Als de zoon van Steve het verraad ontdekt, komt hij verhaal halen bij de Kellers.

De vakjury van het Nederlands Theater Festival: 'Het adembenemende slotakkoord van Thibaud Delpeuts oorlogstrilogie bij Toneelgroep Amsterdam. Delpeut laat Millers realisme boven zichzelf uitstijgen. Daardoor krijgt dit stuk over een vader die rijk is geworden met dubieuze transacties in de oorlogsindustrie universele betekenis.'

English surtitles on thu march 28, may 2 and may 9
Deze voorstellling hoort bij de serie http://www.stadsschouwburgamsterdam.nl/successen