Het Eerste Amsterdamse Sinterklaasgala voor Volwassenen

Het Eerste Amsterdamse Sinterklaasgala voor Volwassenen
Genre:
Expanding Theatre
Uitvoerenden:
Stadsschouwburg Amsterdam

Op 5 december 2015 vindt de 10e editie plaats van Het Eerste Amsterdamse Sinterklaasgala voor VolwassenenKlik hier voor meer informatie en het bestellen van kaarten.

MEER INFORMATIE

Het Eerste Amsterdamse Sinterklaasgala voor Volwassen (8e editie) is een echt ouderwetsch strenge avond, waar deugden en ondeugden aan de kaak worden gesteld, straf aan de orde van de avond is en cadeautjes alleen verdiend kunnen worden. Alléén toegankelijk voor volwassenen, stiekem meegebrachte kinderen onder de 18 worden opgesloten.

Acteur Frank Lammers kruipt in de huid van Sinterklaas en zal iedereen die stout is geweest er met zijn roede flink van langs geven. Op het podium: Sinterklaas zelf, geflankeerd door een hele rits Belangrijke Gasten.

Naast bevlogen, kritische en hilarische toespraken wordt het publiek getest op deugdzaamheid en vindingrijkheid met aansluitend bisschopswijn, feestelijke cocktails van http://www.risingmoon.nl en animatie in alle hoeken en gaten van de schouwburg. Onmisbaar voor iedereen die moe is van het tot kleuter-consumptiefestijn gereduceerde Sinterklaasfeest.

Op het gala is ook de uitreiking van de Zak 2013! Klik op tabblad MEER om te zien wie er genomineerd zijn. Er kan niet meer gestemd worden. De Zak wordt elk jaar op 5 december uitgereikt aan de BN'er die zich het afgelopen jaar het meest heeft misdragen.

Het Sinterklaasgala is ieder jaar snel uitverkocht, dus wacht niet te lang met reserveren. Een cadeautje (à € 5) meebrengen is verplicht!

Meld je ook aan via het evenement op Facebook en nodig je vrienden uit: http://goo.gl/n2HtVf

Expanding Theatre
Het Sinterklaasgala is een avond in het kader van Expanding Theatre. Daarmee bijt de Stadsschouwburg zich vast in de randgebieden van theater en journalistiek, populaire cultuur, nieuwe media en politiek. Van maatschappelijk geëngageerde programma's tot dit Sinterklaasgala voor Volwassenen, en alles daartussenin.