Nieuwe Leiders

Nieuwe Leiders
Genre:
Expanding Theatre
Uitvoerenden:
SSBA SALON / Nieuwe Leiders
MEER INFORMATIE
De veranderingsagenda
mo' money, mo' problems


Na de kredietcrisis is de financiële wereld nog weinig veranderd. Tegelijk blijven politiek en maatschappij zich voortbewegen in woelig economisch vaarwater. Hoe moeten we de hervorming van het financiële systeem aanpakken? Wij zijn geen experts, maar we maken ons wel zorgen dat de rekening straks op ons bord ligt. Onder de titel 'Mo money, mo problems' gaan we de discussie nog eens aanzwengelen.

Maar we gaan verder dan dat. Dit is géén duizend-in-een-dozijn discussie avond voor linkse hobbyisten: in plaats hiervan levert NL! een avond voor iedereen die helder inzicht en concrete oplossingen wil horen over dit onderwerp. Hiertoe hebben we een denker, doener en nieuwe leider uitgenodigd.

De denker (Ewald Engelen, financieel geograaf) geeft zijn visie op het probleem en legt dat in klare taal aan de leek uit. De doener (Kilian Wawoe, ex-ABN AMRO-er en consultant) komt uit de praktijk en maakt duidelijk wat er écht concreet moet veranderen. De nieuwe leider (Sywert van Lienden, initiatiefnemer G500) heeft een helder idee heeft over de weg die voor ons ligt en wat je daar als individu voor kunt ondenemen!

Ben je benieuwd naar kritische analyse en vooral een concreet betoog over hoe jíj kan bijdragen aan een betere toekomst, kom dan naar de schouwburg op 17 mei. Na afloop is er tijd om in contact te komen met de sprekers en elkaar, onder het genot van een drankje en dj. Ook zullen er live gemaakte t-shirts worden verkocht, waarop de avond grafisch is samengevat.

Toegang: gratis