Top-100 machtige vrouwen van Opzij

Top-100 machtige vrouwen van Opzij
Genre:
Expanding Theatre
Uitvoerenden:
Opzij
MEER INFORMATIE
Het Top-100 machtige vrouwen evenement is een interactieve avond vol inspiratie voor en door succesvolle vrouwen met veel gelegenheid tot netwerken. Het zaalprogramma met als hoogtepunt de bekendmaking van Nederlands meest invloedrijke vrouw van 2012 wordt gepresenteerd door de vrouwen van Toren C. Daarnaast kunt u tijdens deze vierde editie van het succesvolle evenement in de hele schouwburg deelnemen aan workshops, lezingen en speed-dates.


Programma

Workshop Spreken in het openbaar
door Marga Miltenburg van ZijSpreekt
Hoe kom je overtuigend over en breng je een prikkelende boodschap voor het voetlicht? In deze workshop maakt oud-presentator Marga Miltenburg aan de hand van praktijkvoorbeelden duidelijk wat de basis is van spreken voor publiek.

Workshop Gunnen
door psychologe Roos Woltering
Gunnen - we zijn er als vrouwen niet zo goed in, blijkt uit onderzoek. Mannen steken elkaar veel vaker de hand toe. En dat is slim. Want een ander iets gunnen is bijzonder effectief. Niet alleen voor degene die je een gunst verleent, maar ook voor jezelf. Leer in deze workshop de kracht toe te passen van wederkerigheid.

Workshop Anti-Krabbenmand Committee
Sluit je aan bij het Anti-Krabbenmand Committee: help een vrouw haar droom te verwezenlijken en maak kennis met vrouwen die jou misschien kunnen helpen. Modern sisterhood!

Speeddaten
Hoe zijn ze gekomen waar ze zijn? Hoe combineerden ze een topcarrière met kinderen? Hebben ze wel eens last gehad van het glazen plafond? Stel alle vragen die je nooit durfde te vragen aan deze topvrouwen: Parool hoofdredacteur Barbara van Beukering, Anky van Grunsven, media topvrouw Shula Rijxman, Oxfam Novib Directeur Farah Karimi, Eerste Kamerleden Marleen Barth en Heleen Dupuis, Stichting Vluchteling topvrouw Tineke Ceelen, Plan Nederland directeur Monique van 't Hek, PvdD frontvrouw Marianne Thieme (ovbh), Politiek talent 2011 Carola Schouten (ovbh), hoogleraar en juriste Marjan Olfers.

Coaching in de wandelgangen
door Bureau SheConsult
Hoe krijg je meer verantwoordelijkheid? Moet je wel of niet overstappen naar een andere werkgever? Stel je loopbaanvraag aan de coaches van SheConsult

Het Baker en McKenzie Debat: Vrouwelijk kapitaal
Is het geoorloofd om je vrouwelijke charmes in de strijd gooien of mag uiterlijk geen rol spelen op de werkvloer? Een spetterend debat tussen topadvocate Mirjam de Blécourt, Tineke Bahlmann, voorzitter Commissariaat voor de Media en Kaouthar Darmoni, docent media en cultuur aan de UvA.

Workshop Ontdek je vrouwelijk kapitaal
door Kaouthar Darmoni
Vrouwen zouden zich veel feminiener moeten gedragen in de top van het bestuur en het bedrijfsleven, vindt Kaouthar Darmoni, docent media en cultuur aan de UvA. Waarom mannen imiteren als je je vrouwelijke kracht kunt benutten.

Ontvangst: 18.30 uur
Start programma: 19.00 uur