Helpdesk

Helpdesk
Genre:
Toneel
Serie en/of festival:
Wunderbaum Fest
Uitvoerenden:
Wunderbaum

Het Wunderbaum Fest wordt afgesloten met een nieuwe voorstelling: Helpdesk. Wunderbaum speelt Helpdesk op een bijzondere locatie. Helpdesk is een intieme voorstelling op een spectaculaire locatie, waarbij het publiek gaandeweg zijn voyeursrol loslaat en onderdeel wordt van de versplinterde realiteit.

"Kropen we een paar miljoen jaar geleden vanuit het water het vasteland op, nu kruipen we langzaam en onomkeerbaar de virtuele ruimte in.” (vrij naar) Leo Vroman (dichter, wetenschapper).

MEER INFORMATIE

Vanuit haar hooggelegen callcenter kijkt Karen Vandeputte uit over de stad. Hier runt zij Caren’s Company: een helpdesk die voorziet in vrijwel alle diensten en producten. Een gesprek met ‘Caren’ is meer dan alleen maar een gesprek: het is een ervaring. Voor haar diverse klanten moet zij telkens andere specialisaties beheersen. En terwijl ze voortdurend nieuwe identiteiten aanneemt, komt ze steeds verder los te staan van haar oude ik.

Op locatie

Helpdesk speelt in de Millennium Tower in Amsterdam; een bijna 100 meter hoog, 24 verdiepingen tellend kantoorgebouw. De Millennium Tower bevindt zich aan de Radarweg 29, nabij station Sloterdijk. Een uitgebreide routebeschrijving per auto of met het openbaar vervoer vindt u onder meer informatie.

Wunderbaum Fest:

Helpdesk is onderdeel van het Wunderbaum Fest. Omdat de eerste zo goed bevallen is, organiseren we een tweede special met theatercollectief Wunderbaum. We halen een aantal voorstellingen naar Amsterdam, die allemaal gaan over de toestand van onze wereld: milieu, globalisering en de inrichting van de samenleving. Wunderbaum laat ons niet alleen nadenken, maar presenteert ook daadwerkelijk alternatieven.

Kies voor massa (stapelkorting):

Wilt u meer weten over de toestand van onze wereld en hoe Wunderbaum aankijkt tegen een ander maatschappelijk thema? Bezoek meer voorstellingen tijdens het Wunderbaum Fest. Op elke 2e en volgende voorstelling binnen het Wunderbaum Fest (We doen het wel zelf en Unser dorf soll schöner werden) krijgt u €5 korting. U kunt hiervan gebruiken maken door hiervoor te kiezen bij het online bestellen via onze website of door even langs te komen bij onze fysieke kassa.

Let op: indien u gebruik maakt van deze stapelkorting verzoeken wij u de verschillende toegangskaarten voor de special mee te nemen tijdens uw bezoek om te kunnen tonen bij de kaartcontrole.

“ Met de vaak geestige tekst en het uitstekende spel van Dierickx zou Helpdesk wel eens een van dé theaterhits van de herfst kunnen worden. ” Theaterkrant

Routebeschrijving.

Lees de volledige recensie van Theaterkrant.nl hier.