Big Brother Awards

Big Brother Awards
Genre:
Expanding Theatre
Uitvoerenden:
Bits of Freedom
Taal:
(met Engelse boventiteling op 28 oktober)

Voor de Big Brother Awards van 2016, klik HIER.

MEER INFORMATIE

Personen, bedrijven en overheden die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden door grove inbreuken op de privacy en vrijheid van burgers maken kans de Publieksprijs of de Expertprijs mee naar huis te nemen. De Big Brother Awards worden uitgereikt tijdens een feestelijke awardceremonie, omlijst door kunst, discussie en inspirerende sprekers. Deze keer met performances en bijdragen van: 
Jam City, Max Schrems, Neske Beks, Since Today, Hans de Zwart, The Consulate of Google, door Roos Groothuizen, Surveillance Soundsystem Arif Kornweitz en Juha van ‘t Zelfde

Tickets voor de Big Brother Awards kosten €25.
Met dit bedrag helpt u de Big Brother Awards kostendekkend te maken. Wij willen echter niet dat de prijs een belemmering vormt voor uw aanwezigheid, daarom is er ook een gereduceerd tarief van €12,50.

Expeditie: Little Sister

U kunt voorafgaand aan de Big Brother Awards ook deelnemen aan Little Sister, een expeditie van de performancecollectieven Volle Band en Tina Cake Line. Kaartjes daarvoor kosten €5.

Anonymous Afterparty

Na afloop van de Big Brother Awards is er een afterparty in de SSBA Salon. Met Surveillance Soundsystem, Dance Like Nobody is Watching, Arif Kornweitz en Juha van ‘t Zelfde.

Let op: de gegevens die u verstrekt zijn alleen voor eigen gebruik van de schouwburg en worden nooit aan derden worden verstrekt. Indien u bezwaren heeft tegen het achterlaten van uw gegevens tijdens het bestelproces bel met of breng een bezoek aan onze centrale kassa aan het Leidseplein en koop uw kaarten anoniem.