Vals (12+)

Vals (12+)
Genre:
Jeugd / Muziektheater
Uitvoerenden:
Fons Merkies

Beleef de spannende thriller-musical Vals in het theater. Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste young adult-schrijver van Nederland. Gemaakt door het team van Boy 7. Voor iedereen vanaf 12 jaar.

MEER INFORMATIE

Een groepje vriendinnen logeert in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. Ze doen er eerst een beetje lacherig over, maar dan verdwijnt een van de vriendinnen opeens na een ruzie. Als er daarna nog iemand verdwijnt en ze bloedsporen vinden in de sneeuw, maakt de bezorgdheid plaats voor angst. 

Let op: in de voorstelling wordt gebruik gemaakt van stroboscooplicht.

Tijd voor filmtHet iconische Gysbreght van Aemstel mozaïek dat zich in de Stadsschouwburg bevindt komt tot leven in een animatiefilm van Jacqueline Kooter. Van 24 december t/m 15 januari kunt u voorafgaand en na afloop van de voorstelling deze korte film zien op het Gijsbrecht Bordes.
De film duurt ca. 15 minuten, is gratis toegankelijk en alleen te zien rondom voorstellingsbezoek. Meer informatie over deze film lees u hier.

“ Knetemann, Haastrecht, Peterson en Panka hebben stuk voor stuk dijken van stemmen, waarmee ze zowel in samenzang als in solo keer op keer raken. Daarbij is hun spel vaak verademend naturel. Die elementen tillen Vals naar een hoger plan. ” Theaterkrant.nl