Zondagmorgen in de Schouwburg
Een reeks voorstellingen speciaal voor jonge kinderen en grote mensen. (Bijna) iedere zondag is er een voorstelling. Theater, dans, beeldende kunst en verhalen: het staat allemaal op het programma. Op de zondagmorgen draait alles om de kinderen, hier hoeven ze niet stil te zitten of stil te zijn. Vanaf 14 januari is het weer tijd voor kleine voorstellingen, limonade, kleurplaten, pannenkoeken en spelen in het decor.

Het programma wordt georganiseerd voor de kinderen samen met een volwassene. Er kan vooraf of na afloop lekker gegeten of gedronken worden in de Stadsschouwburg Brasserie.

Kinderen bezoeken de voorstellingen voor €8,- en volwassenen voor €10,- in de voorverkoop. Op de zondagochtend worden er nog kaarten verkocht bij de bar van de Stadsschouwburg Brasserie voor €10,-.

De Zondagmorgen in de Schouwburg wordt mede mogelijk gemaakt door onze business club.

Alles uit deze serie

Als je geluk zou kunnen vastpakken, eten, of ontmoeten, wie of wat is dat dan?

Meneertje heeft een oogje op Buurvrouw. Hij zoekt al jaren naar de juiste manier om het haar te zeggen. Tot ze op een ochtend aanbelt. Ze vraagt of Meneertje op haar vis wil passen. Zenuwachtig pakt hij de kom aan…

Er schijnt een heerlijk zonnetje in het grote oerwoud bij de rivier. Iedereen heeft een dagje vrij genomen om lekker te picknicken.
Maar dan duikt er plotseling iets groots uit het water. Alle broodjes zijn kletsnat. "Ga weg, krokodil", roepen ze boos. Maar is Krokodil wel aan het plagen...? of.....

Terwijl de kleinsten op schoot zitten ‘verspint’ meesterverteller Wijnand Stomp nieuwe Knuffelverhalen, sprookjes voor zijn jonge luisteraars. Neem je favoriete knuffel mee, misschien mag die meespelen in een van de knuffelverhalen.

Pim Pam Paars is een komische, muzikale performance waarbij je, je in een levend schilderij waant, vol bonte kleuren en dansende vormen.