Leidsetuin

Het Ajax balkon van de Stadsschouwburg Amsterdam is deze zomermaanden omgedoopt tot de Leidsetuin; een pop-up-garden met live muziek, DJ's, cocktails en vers bereid eten van de Oklahoma Smoker. De Leidsetuin is vanaf 14 juli elke vrijdag en zaterdag geopend!  


Het beroemde terras aan de voorgevel van Stadsschouwburg Amsterdam, waar Johan Cruijf de cup hief en Nelson Mandela van zijn herwonnen vrijheid genoot, is omgetoverd tot een terrastuin. Deze historische plek is een levendige terras waar gedanst, gegeten en gedronken wordt.
Programma
Deze zomer verzorgt Café|Brasserie van de Stadsschouwburg, in samenwerking met verschillende partners, twee avonden in de week een diverse programmering. De vrijdagavonden staan in het teken van BBQ FRDY en is de Leidsetuin een loungeplek en kan er tijdens de vrijmibo  genoten worden van de heerlijke barbecue snacks, muziek en heerlijke zwoele zomer vibes van het plein. Op zaterdagen staat in het teken van RNDM STRDY en biedt de Leidsetuin een lekker opwarmertje voor het uitgaan met DJ's, pub quiz en spelletjes avonden.

posterprogramklein

Voor meer informatie over het programma raadpleeg de Leidsetuin Facebook

Openingstijden en reserveren
De Leidsetuin is elke vrijdag en zaterdag geopend van 17.00 tot 23.00 uur. Alle dagen is de entree vrij en is er ruimte voor 100 gasten. Voor de BBQ kan gereserveerd worden. Neem contact op met de Café|Brasserie van de Stadsschouwburg 020 795 9995.