Bereikbaarheid

Parkeren

De binnenstad van Amsterdam is niet bijzonder autovriendelijk. Indien u toch graag met de auto komt, kunt u hier de routebeschrijvingen (pdf) downloaden. In het centrum van Amsterdam geldt overal betaald parkeren tot 24.00 uur, ook op zondag.

ParkU
Via ParkU kunt u eenvoudig uw parkeerplaats reserveren in één van de parkeergarages op slechts enkele minuten loopafstand van de Stadsschouwburg. Boekingen kunnen kosteloos worden geannuleerd en gemakkelijk worden verlengd. Klik op deze link en ontvang direct €10 aan parkeertegoed. Kijk voor meer informatie op www.parku.nl.

Andere parkeergarages
In de Marnixstraat op ca. 850 meter van de schouwburg ligt de Europarking, een ruime parkeergarage. Iets dichterbij, maar minder groot, vindt u parkeergarage Byzantium (Tesselschadestraat, ca. 300 meter).

Openbaar vervoer

U bereikt de Stadsschouwburg (halte Leidseplein) met tram 1, 2 en 5, tram 7 en 10, buslijnen 347, 357, 397 diverse streekbussen en nachtbussen.

U kunt uw reis plannen via 9292.nl.

Plan mijn OV reis

Met de fiets

Komt u op de fiets, dan is het wellicht goed te weten dat de Gemeente een erg streng wegknipbeleid hanteert voor fietsen die buiten de gemarkeerde fietsvakken staan. Zet uw fiets in een van de daarvoor bestemde vakken of gebruik de gratis bewaakte fietsenstalling naast Paradiso (24 uur per dag), de fietsenrekken op het Raamplein of de fietsboot voor de Melkweg.