Bedrijven

Corporate pool

Theater is een kunstvorm waarbij er altijd een verbinding ontstaat, of het nu is tussen makers onderling, tussen acteur en toeschouwer of tussen instelling en maatschappij. Het grote aantal betrokkenen bij de productie en/of presentatie van een voorstelling of programma maakt ieder maakproces tot een samenleving op microniveau. Op macroniveau verhoudt het theater zich tot de maatschappij en de ontwikkelingen hierbinnen. Waar de werkelijkheid wordt bevraagd in plaats van bevestigd. Internationaal Theater Amsterdam opent de deuren voor kunstenaars, publiek, partners, overheden, particulieren en bedrijven en zoekt aansluiting, inspiratie en steun bij deze partijen.

Met de steun van overheden en corporate partners als Rabobank Amsterdam, Clifford Chance en Accenture leggen wij een goede basis voor de ondersteuning van ons huis en het Talent Center. Maar voor bijzondere projecten of nieuwe programmering zijn we afhankelijk van extra bijdragen. Graag bouwen we samen met u verder aan deze groep partners die bijzondere projecten binnen het Talent Center willen ondersteunen.

Corporate pool benefits

Voor het introductiejaar bij Internationaal Theater Amsterdam kost deelname € 2.500 per jaar. Daarmee ondersteunen onze corporate leden bijzondere projecten in het kader van het Talent Center. Daar doen wij natuurlijk iets voor terug:

• Zichtbaarheid van het logo op de website en naamsvermelding in de seizoenbrochure

• Tweemaal per jaar een uitnodiging voor alle leden voor een meet en greet, inclusief voorstelling en borrel na afloop (voor 4 personen per avond)

• 10% korting op zaalhuur en huur van diverse foyers op basis van beschikbaarheid

• Priority booking van kaarten voor voorstellingen (tot 20 kaarten)

• Priority booking van kaarten voor speciale en bijzondere evenementen

• Mogelijkheid tot het organiseren van een workshop of presentatietraining door een acteur en/of theaterdocent tegen een meerprijs

Doe mee!

Graag gaan we met u in gesprek over een partnerschap. Hoofd development Maurits Musch is bereikbaar via maurits@tga.nl of 020 795 99 52.

Steun de stadsschouwburg:

Particulieren Bedrijven Stadsschouwburg bedankt