Bedrijven

Business Club
We zijn ambitieus. En bij het bereiken van die ambities hebben we financiële steun nodig. Daarom zoeken we sponsors en starten we een Business Club. Met als doel theater voor de allerkleinsten mogelijk te maken.

Zondagmorgen in de Schouwburg
Speciaal voor de allerkleinsten reserveren we de zondagmorgen. Jonge kinderen en hun ouders/verzorgers worden uitgenodigd om samen te kijken, spelen, lachen, leren en ontdekken door middel van interactieve voorstellingen en vertellingen. Speciale programma’s die zijn gemaakt om het plezier van verbeelding en verwondering te vieren. Theater, dans, beeldende kunst, muziek en verhalen: het staat allemaal op het programma. Door lid te worden van de Business Club maakt uw organisatie de Zondagmorgen in de Schouwburg mogelijk.

De allerjongste kinderen die nog open en ontvankelijk zijn, gaan luisteren, kijken en proeven. Hun fantasie wordt geprikkeld en ze gaan creatief meedoen in het theater. Stadsschouwburg Amsterdam wordt de plek in Amsterdam voor kinderen vanaf 1,5 jaar. In de huidige samenleving is het van belang dat kinderen handvatten krijgen aangereikt om de wereld met een open blik te aanschouwen. U kunt dit mede mogelijk maken, door lid te worden van de Business Club.

Voor wie is de Business Club
Voor mensen die van theater houden en het leuk vinden om hun medewerkers of klanten en relaties mee te nemen naar theater. Voor mensen die vinden dat ook de allerjongsten naar theater mogen gaan en inzien dat juist de jonge kinderen door theater creatiever worden en blijven.

Doe mee!
Wilt u lid worden van de Business Club? Of heeft u er vragen over? Neem contact op met Maurits Musch. Mail: maurits@tga.nl of 020 795 99 52.

Lidmaatschap
Lidmaatschap kost €2.500 per jaar. Daar doen wij natuurlijk iets voor terug.

  • Sponsors worden vermeld op de website en in ons Stadsschouwburg Journaal;
  • Bedrijven die lid zijn van de Business Club worden als dank voor hun sponsorbijdrage  tweemaal per jaar uitgenodigd voor een bijeenkomst, inclusief voorstelling en borrel nadien (voor 4 personen);
  • Een gezamenlijke presentatietraining door een acteur en een theaterdocent
  • 10% korting op zaalhuur;
  • Sponsors worden als eerst op de hoogte gebracht over nieuwe voorstellingen en andere nieuwtjes. Voor sponsoren kunnen als eerste kaarten bestellen en ontmoeten de programmeurs die vertellen over het programma van het nieuwe seizoen

Contact
Anne-Floor van Tilburg
anne-floor.van.tilburg@ssba.nl
06-24805329

Steun de stadsschouwburg:

Particulieren Bedrijven Stadsschouwburg bedankt