Vergaderingen en congressen

Misschien had u er nog niet aan gedacht, maar onze zalen en foyers lenen zich uitstekend voor kleine en grote zakelijke bijeenkomsten. En deze bijzondere locatie wordt pas echt een onderdeel van het programma met bijvoorbeeld een workshop communicatie door acteertechnieken, een tv-presentator als dagvoorzitter of een rondleiding door het gebouw. De Stadsschouwburg is een unieke plek in hartje Amsterdam om uw gasten uit te dagen, hen een platform te bieden en zich te laten inspireren.

Kleine boardroom meetings en grote algemene leden vergaderingen organiseert u hier in de Pleinfoyer,de Koninklijk Foyer of de Grote Zaal. De twee bordessen van de trappenhuizen zijn perfecte plek voor break-out sessies, ontvangsten of pauzes.

Met ons eigen keukenteam maken we voorstellen op maat en vers bereidt met de beste producten. Voor lunch, diner of borrel bent u ook altijd welkom in de Stadsschouwburg Brasserie, bijvoorbeeld na afloop van de bijeenkomst of voor een zakelijk gesprek. Op de pagina van Stanislavski leest u meer over het restaurant de op pagina's van de zalen leest u wat de mogelijkheden zijn per ruimt.

  • Capaciteiten van 10 tot 800 gasten
  • Daglicht en te verduisteren
  • Gratis wifi en beamer & scherm op verzoek
  • Centrale ligging en goed bereikbaar
  • Verschillende opstellingen bijv. u-vorm in de Pleinfoyer, theater in de Koninklijk Foyer

Ervaringen

Noventum meerdaagse vergadering (sept. 2015)

Meeting & Events
Saran Ramsey
020-795 9996
events@ssba.nl