Lubach LIVE op het Leidseplein

Lubach LIVE op het Leidseplein
Genre:
Muziektheater
Uitvoerenden:
Arjen Lubach

Zondag met Lubach bezorgde hem een miljoenenpubliek, verschillende internationale virals, een Nipkowschijf en de Televizierring. Omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan en er ook grappen te vertellen zijn die de televisiekijkers nooit zullen horen, is Arjen Lubach terug in het theater. In de dagen rond kerst en oud en nieuw staat de televisie-comedian maar liefst twee weken in het Internationaal Theater Amsterdam aan het Leidseplein en geeft een bijzonder Amsterdams eindejaarstintje aan zijn comedyshow vol persoonlijke verhalen en observaties.

MEER INFORMATIE

Arjen Lubach: "Ik heb twaalf jaar in kleine theaters gestaan met deels geïmproviseerde shows. De kick die dat oplevert, is een andere dan die van een geschreven grap waarover lang is nagedacht. Dat Zondag met Lubach zo goed doordacht is, is geweldig, maar soms mis ik dat eerste."

Arjen Lubach (1979) is een artistieke duizendpoot. Hij is auteur van de romans: 'Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend',  'Bastaardsuiker', Magnus en 'IV'. De maker van de Koefnoen-'Rapservice', een van de mannen achter Buro Renkema én hij had een hit met 'Jelle', een parodie op Eminems rapnummer 'Stan'. De meeste bekendheid vergaarde hij echter als presentator van zijn eigen satirische talkshow Zondag met Lubach. Daarnaast staat hij als cabaretier zelf ook op de planken.